Supruga preminulog Reyesa objavila screenshot njegove posljednje poruke

Supruga preminulog Reyesa objavila screenshot njegove posljednje poruke

Edmir Škorić

Prvog juna dogodila se velika tragedija i saobraćajna nesreća koja je usmrtila španskog nogometaša Josea Antonija Reyesa.

Reyes je bio na zalasku svoje igračke karijere jer je bio član niželigaša Extremadure. Ovaj igrač je prije nesreće bio na treningu svog kluba, a kada je saznao da nije u konkurenciji za utakmicu odlučio je da se vrati kući.

Reyes je vozio 237 kilometara na sat u Mercedesu S550 tog kobnog dana.

Sa samo 35 godina i zavidnom karijerom jer je igrao za Sevillu, Arsenal, Real Madrid i Atletico, Reyes je iza sebe ostavio troje djece i suprugu koji nisu prestali pokazivati ljubav od tog sudbonosnog trenutka.

Sjećanje će zauvijek ostati neizbrisivo kod supruge i njene djece, a Noelia López sada je objavila i screenshot posljednje poruke koju joj je Reyes poslao.

"Dobro jutro mama, volim te", pisalo jeu poruci koju je u 7:43 ujutro poslao Reyes supruzi na WhatsAppu, a preminuo je u 11:40.

Također, može se primijetiti da je minutu prije nesreće slao i zvučne poruke...

Top Komentari

snickers09
Slao i lijeve i desne poruke?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi