Kako je Prosinečki reagovao na Begovićev transfer?

Asmir otišao u Azerbejdžan

Kako je Prosinečki reagovao na Begovićev transfer?

E. Škorić

Asmir Begović napustio je Bournemouth i sezonu će provesti na golu azerbejdžanskog Qarabaga.

Iako je bilo raznoraznih špekulacija oko Begovića, na kraju je naš golman završio u prvaku Azerbejdžana, koji ga je posudio do kraja sezone.

Begović nije dobijao šansu u Bournemouthu i odlučio se na promjenu sredine, a očekuje se sada da bude redovan na golu Qarabaga, što bi ga moglo vratiti među stative Zmajeva.

I sam Robert Prosinečki, selektor Zmajeva, govorio je o potezu Begovića o odlasku u Azerbejdžan.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Hvala Bogu, sigurno da mi je drago što je otišao u Qarabag da brani, jer kada braniš u svom klubu, onda možeš doći i u reprezentaciju. Ako bude branio, sigurno će biti pozvan, nemam nikakav problem s njim", komentarisao je selektor.

Top Komentari

gAZijAaaaaaa
Sve mogu razumjeti..ali da Hajrovica ne zove nikako..pa ne mora biti starter, neka odigra po 10 minuta..pa on nije ni ranije toliko bio standardan, ali nikada mu necu zaboraviti BOMBU U SLOVACKOJ, nakon sto smo kiksali u Zenici, bio sam u Slovackoj i tada je usao kada se lomio rezultat..taj gol je bio kljucni za odlazak na Svjetsko..
33 3
Kiss
Begović je svoje odigrao,mislim da je Šehić spremniji od njega ali opet neko voli ovog neko onog
3 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi