Lista strijelaca Premijer lige: Dva igrača dijele prvo mjesto

Poslije 16. kola

Lista strijelaca Premijer lige: Dva igrača dijele prvo mjesto

Admin Čaušević

Nakon 16. kola kako u vrhu premijerligaške tabele tako je i na vrhu liste strijelaca vlada gužva .

Tokom vikenda protivničke mreže tresli su Sulejman Krpić i Stojan Vranješ te fudbaleri Željezničara i Borca dijele prvo mjesto kao vodećih strijelci prvenstva.

Krpić i Vranješ sada na svom kontu imaju po 11 golova, dok je Vojo Ubiparip i šestu utakmicu bez pogotka te je i dalje na cifri od 10 golova.

Mirovali su i ostali igrači koji se nalaze u vrhu liste strijelaca tako da su Vranješ i Krpić jedini ti koji su profitirali.

Lista strijelaca Premijer lige:

11 - Sulejman Krpić (FK Željezničar), Stojan Vranješ (FK Borac)

10 - Vojo Ubiparip (FK Tuzla City)

9 - Brandao de Souza Ubiratan (FK Velež)

8 - Mersudin Ahmetović (FK Sarajevo)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

6 - Dejan Maksimović (FK Radnik)

5 - Dražen Bagarić (NK Široki Brijeg)

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DylanDog
Stari pitaru, jedan je bio neregularan.. 100% Inače navijam za Borac i žao mi je zbog toga, jer Borac igra dobro, nije dugo ovako igrao, a pratim od 95-e. I ono juče je bezze bilo, mada je bio i faul kod gola Mladosti. Ali i penal za njih definitivno. Stoleta lično poznajem, sjajan je momak za razliku od burazera mu... Pozz iz BL
2 4
ratip irats
Stavite i koliko je ko dao golova sa penala. Ovako ispade da su Krpic i Vranjes isti, a Vranjes dao 6 golova sa penala, a Ahmetovic nijedan.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti