Redknapp predložio igrača Mourinhu: "Tako ćeš kupiti navijače"
EPA

Veliki posao je pred Joseom

Redknapp predložio igrača Mourinhu: "Tako ćeš kupiti navijače"

Iskusni engleski trener Harry Redknapp savjetovao je Joseu Mourinhu koga bi trebao da dovede u Tottenham.

Vodstvo Tottenhama odlučilo je poslije serije loših rezultata potjerati Mauricija Pochettina i na njihovo mjesto postaviti Josea Mourinha, a mediji na Ostrvu već uveliko špekulišu i o prvim potezima koje bi 'Posebni' mogao povući.

Najviše se, naravno, pažnje posvećuje potencijalnim pojačanjima, a govoreći o toj temi, Redknapp je poručio Mourinhu da bi navijače u potpunosti kupio ukoliko bi uspio dovesti - Garetha Balea.

U prošlosti Bale je s velikim uspjehom nosio Tottenhamov dres, a kako je danas nezadovoljan statusom u Realu, transfer se ne čini nemogućim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kakvo bi to pojačanje bilo za Tottenham. Time bi se Mourinho svakako istakao, to bi se svidjelo i navijačima. Napravio bi sjajan potez za sebe", izjavio je Redknapp u razgovoru za talkSPORT.

Sa Tottenhamom se, između ostalog, još povezuju Bruno Fernandes i Paulo Dybala.

Top Komentari

Grohot
kako los potez hahha
3 0
epa
potez ravan izboru trenera... covjek vise para zaradio od otkaza iz kluba nego njegovim vodstvom...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi