Neymar objavom na Twitteru izazvao veliki bijes navijača PSG-a

"Ne brinite se, budite sretni"

Neymar objavom na Twitteru izazvao veliki bijes navijača PSG-a

Endin Čaušević

Neymar je danas dobio velike kritike francuske javnosti jer je prethodnih dana boravio u Barceloni i Madridu.

Brazilac se prvo s bivšim saigračima družio u Barceloni, a potom je jučer boravio u Madridu gdje je pratio Davis Cup. Neymar je bio u društvu Gerarda Piquea što je dodatno naljutilo navijače PSG-a.

O njegovom ponašanju danas je govorio i trener francuskog kluba Thomas Tuchel koji je jednostavno poručio da on tu ne može ništa uraditi jer nije njegov otac, a ni policija.

Nakon što je Neymar vidio sve te kritike francuske javnosti i navijača PSG-a odlučio se oglasiti na društvenim mrežama. Neymar je na svoj način pokazao da se baš ne zamara šta o njemu pričaju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"U svakom životu imate nevolje, ali kada se brinete o tome onda je to duplo gore. Ne brinite se, budite sretni", poručio je Neymar, ali to se baš nije svidjelo navijačima PSG-a koji su počeli vrijeđati Brazilca u komentarima.

Top Komentari

NKZ1922
222 miliona hahahahahahahah
0 0
gumenakita
Tako ti je kad hranis budalu i papka.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi