Jović: Zidane je uradio dosta toga da dođem u Real

Sretan je na Santiago Bernabeu

Jović: Zidane je uradio dosta toga da dođem u Real

Srbijanskom napadaču Luki Joviću ne ide u Real Madridu onako kako je priželjkivao.

Jović je na Santiago Bernabeu došao ljetos nakon sjajnih izvedbi u dresu Eintrachta, no uloženih 60 miliona eura još nije opravdao i trenutno se nalazi pod velikim pritiskom.

Nerijetko mediji u Španiji špekulišu kako u Realu gube strpljenje s Jovićem i da će ga već u januaru poslati na posudbu, međutim on takvim napisima i nije opterećen. Čini sve kako bi u nadolazećem periodu dokazao da je dostojan Realovog dresa.

"Sretan sam ovdje i nadam se da ću dobiti minutažu. Nije lako mladom fudbaleru koji dođe ovdje. Ipak, imam samopouzdanja, vjerujem u svoj kvalitet i siguran sam da ću vremenom dobijati sve više minuta", rekao je Jović, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zidane je uradio dosta toga da bi me uopšte doveo u Real", poručio je Bijeljinac.

Posljednjih sedmica kao moguća sljedeća destinacija u Jovićevoj karijeri pominjao se Milan, koji bi ga doveo na posudbu, uz garanciju da će imati sigurnu minutažu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Jovic je rodjen u Bijeljini i to nije srbija vec nasa BiH.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi