Khabibov menadžer se oglasio, od borbe koju svi iščekujemo neće biti ništa

Bez okršaja s McGregorom

Khabibov menadžer se oglasio, od borbe koju svi iščekujemo neće biti ništa

Edmir Škorić

Predsjednik UFC-a Dana White inzistira na ponovnom meču između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova.

Iako White, McGregor i cijeli svijet žele da Irac i Dagestanac ponovo uđu u oktagon, čini se da od te borbe neće biti ništa.

Khabibov menadžer Ali Abdelaziz je izjavio da McGregor nije na njihovom radaru i da se ta borba ne očekuje unatoč želji mnogih da se ona ostvari.

Nurmagomedov će se u aprilu suočiti s Tonyjem Fergusonom, a McGregora je pobijedio u oktobru 2018. godine.

Američki borac Justin Gaethje je jedan od potencijalnih rivala Khabiba i ovaj prvak (28 pobjeda, bez poraza) želi do odlaska u mirovinu da premlati i Dagestanca.

"Pokušavam doći do Khabiba", rekao je Gaethje ranije u intervjuu VMA Junkieju, pa je dodao:

"Znam da je Khabib javno rekao da mu nije preostalo još puno borbi, pa moramo to obaviti prije nego se povuče".

Top Komentari

e_svasta
“Američki borac Justin Gaethje je jedan od potencijalnih rivala Khabiba i ovaj prvak (28 pobjeda, bez poraza) želi do odlaska u mirovinu da premlati i Dagestanca.” Majstore, malo si pobrko loncice ko je tu neporazen i ko tu koga zeli da premlati.
1 0
e_svasta
A usput, Ali je i Justinov manager.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi