Klopp neće večeras voditi Redse u FA Cupu i meč će pratiti na laptopu

Želi malo da odmori

Klopp neće večeras voditi Redse u FA Cupu i meč će pratiti na laptopu

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola večeras na svom terenu igraju ponovljeni meč šesnaestine finala FA Cupa protiv niželigaša Shrewbury Towna.

Redsi večeras neće nastupiti u najjačem sastavu jer Klopp zbog paklenog rasporeda želi odmoriti svoje prvotimce. Njemački stručnjak je već i ranije kritikovao da u Engleskoj klubovi jednostavno imaju previše utakmica, te da to itekako umara igrače.

Očito je da Liverpoolu nije baš bitno da li će proći u narednu fazu takmičenja, a šansu na Anfieldu večeras će dobiti mahom rezervni igrači ovog kluba.

Također, na klupi neće biti ni Kloppa koji je očito odlučio da se malo odmori. Ekipu će voditi Neil Critchley koji inače vodi rezervni tim kluba s Anfielda.

Klopp nije želio da prvotimci prekidaju svoj odmor zbog nastupa u FA Cupu, a očito je i sam odlučio malo da predahne. On je poručio da će na svom laptopu gledati utakmicu, te da će se po potrebi javljati Critchleyju i njegovim pomoćnicima.

U prvom okršaju ovih timova Klopp je na teren izveo kombinovani sastav, a utakmica je na kraju završena rezultatom 2:2 iako su Redsi imali prednost od 2:0.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
Noste najvaznije rekli, hoce li pratiti sa nekog ilegalnog stream-a ili je pretplatnik ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi