Pogledajte golove i mnoštvo šansi sa meča Željezničar - Zorya

Posljednji meč Plavih u Turskoj

Pogledajte golove i mnoštvo šansi sa meča Željezničar - Zorya

Danas je Željezničar odigrao posljednji prijateljski meč u okviru priprema u Antaliji. Rival je bila Ukrajinska Zorya, a Plavi sa Grbavice su pretrpili ubjedljiv poraz - rezultatom 4:0.

Imalo je i Željezničar svoje prilike, ali nije uspio postići gol. Ipak, treba istaći i da je Zorya pored četiri gola imala još nekoliko dobrih šansi.

Inače, po dva gola za Zoryu, poslije Shakhtara i Dynama iz Kyeva sigurno najjaču ukrajinsku ekipu, postigli su Liedniev i Kocherin.

Sve golove i mnošto prilika sa meča Željezničar - Zorya možete pogledati u video prilogu ispod:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Realno. Da je FKS bio ovo bi uzeo bez problema, Ali Seljo nije ni blizu Zorya
5 8
Nele.
I kad mi ovakvi pitarcicima strpamo 8 komada u dvije utakmice onda shvatis kakva je nasa liga, mislim oni prvi na tabeli... ccccc...Bez zeze daleko smo mi, nasa liga, od ostatka Evrope, vjerujem da smo u tri najlosije Evropske lige.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti