Kemal Osmanković se vratio treninzima FK Željezničar

Nakon duže pauze

Kemal Osmanković se vratio treninzima FK Željezničar

Midhat Šljivak

Defanzivac Kemal Osmanković (22) vratio se danas treninzima s prvim timom FK Željezničar.

Ovaj 22-godišnji fudbaler nije putovao s ekipom na pripreme u Antaliju nakon što nije postignut sporazum o produženju saradnje, te je u Sarajevu radio po posebnom programu.

Ipak, danas je Osmanković trenirao s ostatkom ekipe FK Željezničar i vidjet ćemo hoće li trener Amar Osim na kraju ipak računati na njegove usluge do kraja sezone.

Također, s Plavima je treninge počeo raditi i Sinan Ramović koji također iz istih razloga kao Osmanković nije bio na pripremama u Turskoj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Željezničar je sutra planirana generalka protiv Zrinjskog u Međugorju, a već naredne sedmice počinju uzbuđenja na u Premijer ligi. Plavi u prvom kolu drugog dijela sezone gostuju u Bijeljini kod Radnika.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Mali klub - ostaje mali. Svaka ga šuša može u glavu kljucat'!!!
3 4
E.Car
Šta je tu sporno?!?!?! Na njega će se manje računati ali će biti u konkurenciji!!!! Njegova je obaveza da trenira i bude od pomoći ako zatreba. A u antaliju nije mogao ići jer što da se plaća za njega boravak ako to može neko drugi iskoristit ko će duže biti tu.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi