PSG nakon ovog neće imati nikakve simpatije, a Di Maria pogotovo: Neka sad slave ku****i sinovi...
Foto - EPA

Nimalo sportski od Parižana

PSG nakon ovog neće imati nikakve simpatije, a Di Maria pogotovo: Neka sad slave ku****i sinovi...

M. Šljivak

PSG je zasluženo pobijedio Borussiju Dortmund s 2:0 i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka.

Međutim, tokom i nakon utakmice protiv njemačkog tima, igrači francuskog prvaka su napravili određene stvari nakon kojih sigurno neće dobiti simpatije ljubitelja fudbala.

Prvo je Neymar na terenu ismijavao mladog Erlinga Haalanda slaveći pogodak na isti način kao što to on radi, a isto je kompletna ekipa ponovila po završetku utakmice i u svlačionicama.

Ni to nije bilo sve. Kamera je uhvatila Angela Di Mariju nakon drugog gola Juana Bernata, a Španci su čitanjem s usana objavili šta je Argentinac govorio.

"Idemo im zabiti šest, sedam, što više možemo. Idemo ih poniziti, idemo poniziti ove ku****e sinove", riječi su Di Marije.

Nakon utakmice Di Maria je uputio poruku Mauru Icardiju koji je želio da se pozdravi s igračima Boursije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Icardi, pusti. Neka sad slave k***** sinovi", izustio je Di Maria.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Po glavi mu vidis da je cigančinanod koje to možeš očekivat. Zadnji klub na svijetu i zadnji igrač koji bi imao razlog da nekoh ismijava, jer je covjek kao pojava vec u startu za ismijavanje..klub takodjer
12 5
KemalMalovcic
PSG pokupio sav nogometni šljam i ološ (Icardi, Di Maria, Neimar), zato ce vas Atalanta izbaciti aBd.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije