Ronaldo jutros šetao ulicom kao da je sve normalno, sada od drugih traži da ostanu kod kuće

Nije bio najbolji primjer

Ronaldo jutros šetao ulicom kao da je sve normalno, sada od drugih traži da ostanu kod kuće

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je izazvao gnjev portugalske javnosti jer je ulicama Funchala šetao u društvu supruge Georgine Rodriguez i svoje četvero djece.

Iako se i u Portugalu kao i u ostatku svijeta poziva na ostajanje kod kuće kako bi se izbjeglo širenje zaraze koronavirusom, zvijezda Juventusa uživala je u šetnji.

Vjerovatno svjestan da nije postupio po pravilu i da je bio loš primjer, Ronaldo je nekoliko sati kasnije ostavio poruku na Instagramu uz fotografiju sa djecom u vlastitom domu.

Poručio je kako svi u ovom trenutku trebamo biti zahvalni na zdravlju, porodici i voljenim osobama, ali i da bi svi trebali da ostanu kod kuće i da tako pomognu zdravstvenim radnicima koji se bore za spašavanje života.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

user1583752673
Koga ti pravis budalom?!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi