Večeras Izvršni odbor NS BiH, klubovi se nadaju dobrim vijestima

Biće određen plan aktivnosti za dalje

Večeras Izvršni odbor NS BiH, klubovi se nadaju dobrim vijestima

Samir Mlaćo

Sve glasnija se priča o nastavku prvenstva u Premijer ligi u nogometu, te ostalim takmičenjima.

Klubovi čekaju dozvolu kako bi počeli sa treninzima u grupama i po posebnim uvjetima, te sa nestrpljnjem očekuju nove informacije nadležnih. Protekle sedmice održan je i video sastanak članova Saveza sa predstavnicima premijerligaških klubova, ali nije se moglo raspravljati o konkretnim stvarima.

Datum nastavka Premijer lige nije poznat, a izneseni su određeni prijedlozi. Naredni sastanak bi se trebao održati ubrzo.

Za večeras u 18 sati zakazana je sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH. Putem video linka članovi IO će razgovarati o cjelokupnoj situaciji, a raspravljat će i o nastavku Premijer lige, te planu aktivnosti za dalje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svi se nadamo da će se lopta brzo 'zakotrljati' na našim stadionima.

Ono što je jasno, jeste da će se susreti igrati bez publike.

Top Komentari

Plavi21
Dajte Sarajevu titulu, oni su navikli svakako na kupljene i namještene utakmice i titule. Pa 46' se pola lige ugasilo da se oforme, u ratu se svi borili na linijama oni širli islam po svijetu.
4 3
milivoje
E jes vam mlađi komplekse nabio,ne možete da spavate,još kad vam ga po treći put zategne,beskućnici jedni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi