CR7 odradio prvi trening nakon 72 dana, pa filozofirao na društvenim mrežama

Ronaldo opet u pogonu

CR7 odradio prvi trening nakon 72 dana, pa filozofirao na društvenim mrežama

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je nakon više od dva mjeseca odradio trening u Torinu.

Još u martu je Ronaldo napustio Italiju i vratio se u Portugal kako bi bio uz porodicu tokom pandemije koronavirusa, da bi se početkom ovog mjeseca vratio jer su italijanski klubovi počeli s treninzima.

Nakon karantina od 14 dana, Portugalac je danas napokon mogao da trenira. Prvobitno je testiran na Covid-19, test je pokazao negativnost, pa je mogao da se posveti onome što najviše voli da radi.

U toku dana je odradio i trening, a potom na društvemim mrežama "glumio filozofa".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada postanemo strpljivi i dosljedni, nalazimo način kako prevladati poteškoće", napomenuo je 35-godišnji Ronaldo, potpisavši komentar s hashtagovima #ponovo i #budimoodgovorni.

Top Komentari

pjanke_1
Joj tekst vam je za samara
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi