Dani Alves se vraća na velika vrata: Fotografija na Instagramu bacila u trans navijače Barcelone

Slučajno ili?

Dani Alves se vraća na velika vrata: Fotografija na Instagramu bacila u trans navijače Barcelone

Endin Čaušević

Iskusni brazilski fudbaler Dani Alves prošlog ljeta potpisao je ugovor sa Sao Paulom u koji je došao kao slobodan igrač.

Alves se vratio u Brazil nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om iako je imao nekoliko zanimljivih ponuda iz Evrope. Iako ima s brazilskim klubom ugovor na još dvije godine u posljednje vrijeme se špekuliše da će doći do raskida saradnje.

Naime, zbog finansijske krize Sao Paulo želi da smanji Alvesu platu koju trenutno ima, ali se njemu ne sviđa šta nude i kako stvari stoje doći će do sporazumnog raskida saradnje.

Nakon toga počelo se uveliko špekulisati da čak postoji šansa da se Alves vrati u Barcelonu gdje je proveo najbolje dane svoje karijere. Nakon što je ovaj 37-godišnjak napustio Camp Nou prije četiri godine Barcelona nikako da nađe pravu zamjenu za njega.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čini se da je i Alves itekako zainteresovan da se vrati u katalonski klub, a večeras je dodatno podgrijao špekulacije objavom fotografije na Instagramu jer se na njegovoj jakni vidi jasno grb Barcelone.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDg7eNxHEdR/[/instagram]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Alves,Zanetti i Lahm najjaci desni bekovi
5 1
RocknRolla
Od nicega skapljate clanke. Novinari niste, ali priznajem da i za ovo treba biti talenat.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije