Pjanić fantastičnom porukom potvrdio dolazak u Barcelonu, a prvi komentar ostavio Francesco Totti

Bh. veznjak stigao na odredište

Pjanić fantastičnom porukom potvrdio dolazak u Barcelonu, a prvi komentar ostavio Francesco Totti

Endin Čaušević

Miralem Pjanić večeras je doputovao u Barcelonu i u narednim danima će se pridružiti pripremama novog kluba.

Bh. fudbaler se oporavio od koronavirusa, te je nakon što je bio negativan na testiranju dobio dozvolu da ide put Barcelone. Pjanić je večeras stigao na odredište gdje ga je dočekao veliki broj novinara.

Također, prije napuštanja aviona Pjanić je objavio fotografiju na Instagramu kojom je potvrdio da je stigao u Barcelonu.

Pjanić je uz fotografiju kako iz aviona posmatra Barcelonu napisao i zanimljivu poruku. "Ja sam ono što sam prošao", napisao je na francuskom aludirajući na karijeru u Francuskoj.

"Ja sam ono što napušta", piše na italijanskom aludirajući na dane provedene u Romi i Juventusu, te je na kraju napisao "Ja sam ono što me čeka" što se odnosi na nove izazove koji ga očekuju u dresu Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvi koji se javio u komentarima bio je legendarni Francesco Totti koji je poželio sreću svom bivšem saigraču.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Sve najbolje u budućoj karijeri GRANDE PJANIĆ budi pravi dirigent na terenu
8 1
hacmu
Dovoljno da mu totti baci seen...zato pssssst
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti