Poraženi postavili negativni rekord skraćene Premijer lige

Do sada neviđeno

Poraženi postavili negativni rekord skraćene Premijer lige

Admin Čaušević

Poraženi timovi su u 11. kolu Premijer lige postavili negativni rekord otkako se najjači rang bh. fudbala igra sa 12 klubova. 

Elitno takmičenje se u skraćenom formatu igra od sezone 2016/2017, a po prvi put poraženi timovi nisu uspjeli postići niti jedan gol u jednom kolu.

Naime, na šest utakmica 11. kola nije viđen niti jedan remi, a timovi koji su izgubili nisu zatresli protivničku mrežu.

Prvo je Zrinjski dobio Tuzlu City s 0:4, Radnik je bio bolji od Borca s 1:0, da bi utakmice igrane u petak Velež završio visokom pobjedom nad Slobodom s 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Subotnji program otvorio je Željezničar s pobjedom 0:3 nad Olimpikom. U istom terminu Mladost je u gostima osvojila zlata vrijedna tri boda protiv Krupe s 0:1.

Kolo je okončano na stadionu Asim Ferhatović Hase. Sarajevo je dočekalo Široki Brijeg, a poraženi ponovo nisu postigli gol. Završeno je 2:0 za domaće.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Bojac oce titulu hahahaha
15 0
Iziksaudvicu
Rekord je rekord hahaha
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti