Tuchel: U Ligi prvaka smo opasni

Trener Parižana porućuje

Tuchel: U Ligi prvaka smo opasni

Esmer Oštraković

PSG će večeras od 21 sat gostovati Manchester Unitedu na premijeri nove sezone Lige prvaka.

Parižani su prošle sezone igrali veliko finale, poraženi su od Bayerna, a ove sezone planiraju napokon doći do trofeja. Prvo žele da prođu grupnu fazu i ne bi trebalo da imaju većih problema, a prvi ispit imaju na Old Traffordu.

"Prošle sezone imali smo nevjerojatno jaku momčad. Ove moramo dokazati da smo još uvijek sposobni igrati na visokoj razini. Jako sam zadovoljan. U Ligi prvaka smo veoma opasni, a nije lako ni jednostavno u ovakvim utakmicama stvarati šanse i postizati golove", rekao je Tuchel, pa je dodao kako će njegov tim biti oslabljen neigranjem nekoliko prvotimaca.

"Nadam se da nam Marquinhos i Julian Draxler mogu pomoći. Mauro Icardi, Marco Verratti, Leandro Paredes, Tilo Kehrer i Juan Bernat neće igrati".

Top Komentari

AmarSahi
Opasni ste jedino kada igrate protiv debitanta, a kroz historiju se ne možete nazvati uspješnim timom u Ligi Prvaka
2 3
Icardi7
Hebem vas smotane. Ko kome gostuje?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti