Hoće li iznenađenje s Bajevićevog spiska stići na okupljanje?

Okupljanje za sedam dana

Hoće li iznenađenje s Bajevićevog spiska stići na okupljanje?

Admin Čaušević

Početkom sljedeće sedmice otkupit će se 30-ak fudbalera koje je Dušan Bajević pozvao za novembarski prozor. 

Bajević je odlučio da pozove nekoliko novajlija baš kao i oktobru. Iznenađenje na spisku je svakako i Ajdin Hasić koji je prekomandovan iz U21 reprezentacije.

Hasić ove sezone nastupa za prvi tim Bešiktaša, međutim jučer nije igrao u duelu protiv Malatyaspora, razlog je povreda.

Ovaj 19-godišnjak ima određenih fizičkih problema te ukoliko povredu uspije sanirati u narednih nekoliko dana odazvat će se selektoru Bajeviću.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Inače, Hasić je ove sezone upisao nastupe na pet utakmica, ali problemi s mišićem su ga udaljili s terena na posljednja dva susreta svog tima.

Bosna i Hercegovina će u novembru odigrati tri meča. Prvo prijateljski duel s Iranom na Koševu, a zatim protiv Nizozemske i Italije u Ligi nacija.

Top Komentari

lega
Pa dobro bajevicu nemoras ti odradit ugovor do kraja mozes ti i prije otic da nam ne shebes i ovo malo morala i nade što je ostalo
1 3
Beclija90
Ko ovdje stvarno misli da bajevic odlucuje ko ce dobit poziv...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije