Marinović: Što je bilo spremno, to je i igralo!

Sarajevo remiziralo

Marinović: Što je bilo spremno, to je i igralo!

Admin Čaušević

Sarajevo je u meču 14. kola odigralo 0:0 na gostovanju protiv Tuzla Cityja.

Bordo tim je imao igrača više cijelo drugo poluvrijeme, ali nije uspio osvojiti puni plijen.

"U drugom poluvremenu iako je Tuzla City imao igrača manje bili su dobri, falilo nam je kreacije i bržeg pasa i kada ne date gol ne možete očekivati da pobijedite", kazao je Marinović.

U rosteru Sarajeva nije bilo nekoliko igrača, ali primjetno je bilo odsustvo dvojice golmana Kovačevića i Džafića. Zašto nisu bili u rosteru?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što je bilo spremno danas je igralo", kratko je odgovorio Marinović.

Za Sarajevo kao i ostale premijerligaše sada slijedi reprezentativna pauza, a u narednom kolu igrati će protiv Olimpika na Koševu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sucro
Kako to fino sudija presiječe kartonima. Sarajevo je zaštićeno ko nilski k. u Africi.
2 21
Brazuka
Sram te bilo! 5 zarazenih ste sakrili i niste obavijestili javnost kao sto to radite kada pišete o vašim glupostima da ste bh Bayern divovi itd. Jadno i bijedno! Pr služba Sarajeva je bruka kluba
18 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi