Počela je licitacija: I Jakirović kandidat za selektora!

Potvrdio za SportSport.ba

Počela je licitacija: I Jakirović kandidat za selektora!

Admin Čaušević

Počela je licitacija za izbor novog selektora reprezentacije BiH.

Danas su se u javnosti pojavila i prva konkrentna imena. Obavljeni su pregovori s Ivaylom Petevom, a osim Bugarina u igri je i Sergej Jakirović.

U kratkoj poruci Jakirović je za SportSport.ba potvrdio kandidaturu te da će opširnije na ovu temu moći govoriti u narednim danima.

Mostarac je tokom igračke karijere promijenio veliki broj klubova, a nastupao je i za reprezentaciju BiH sa šest odigranih utakmica.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ovaj 43-godišnjak je nekoliko sezona bio hit hrvatskog prvenstva s ekipom Gorice, a posljednji angažman imao je u ekipi Maribora. Još je radio i za Sesvete.

Top Komentari

LukasPodolski
Moze li se sabit iztarcina progurat ikako ?
17 2
user1593339309
Zar su ovi strucnjaci veci od Dusana Bajevica
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti