Karačić o žrijebu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo: Nadati se najboljem, ali treba biti realan...

Francuska ipak najveći favorit

Karačić o žrijebu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo: Nadati se najboljem, ali treba biti realan...

Edmir Škorić

Toni Karačić, trener Širokog Brijega, smatra da je Francuska apsolutni favorit u grupi u kojoj se nalazi i Bosna i Hercegovina.

Žrijeb je odlučio da Zmajevi u borbu za Svjetsko prvenstvo u Kataru idu zajedno s Francuskom, Ukrajinom, Finskom i Kazahstanom.

Ne treba biti poseban poznavatelj nogometnih prilika da se odredi ko je tu glavni favorit, a tog mišljenja je i trener Širokobriježana.

"Mislim da je Francuska izraziti favorit. Mislim da trebamo biti svjesni situacije kakva je, pokušati sve i nadati se najbolje. Probati zauzeti što kvalitetnu poziciju, ali treba biti realan i reći da je Francuska izraziti favorit u ovoj grupi".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Francuska je inače aktuelni branitelj naslova, pošto je u Rusiji 2018. godine pobijedila Hrvatsku u borbi za zlato.

Top Komentari

Rajvosa2019
Ovaj kao da je izletio iz nekih kukuruza :-) cak je i on dao svoje strucno misljenje , cekamo i da Vlado iz kafane dobaci koju , da znamo na cemu smo
6 4
LukasPodolski
Mogli ste i mene zovnut da analiziram
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti