Marinović: Najbitnije mi je da je Sarajevo na onom mjestu gdje smo težili da bude

Zadovoljan prvom polusezonom

Marinović: Najbitnije mi je da je Sarajevo na onom mjestu gdje smo težili da bude

Esmer Oštraković

Nogometaši Sarajeva sinoć su u posljednjoj utakmici u prvom dijelu sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ostvarili pobjedu protiv Slobode.

Sarajevo je bilo favorit na ovom susretu, te su ostvarili očekivanu pobjedu, a konačan rezultat bio je 2:1.

Zadovoljan je pobjedom protiv Slobode, ali i cjelokupnom prvom polusezonom bio trener Sarajeva, Vinko Marinović.

"Prije svega čestitao bi svojim igračima na velikoj polusezoni, odnosno godinu dana koje su igrali. Ovo je stvarno veliki uspjeh i mogu biti ponosni zbog svih rezultata koje su napravili. Poslije igrača više imali smo šanse da riješimo utakmicu trećim golom. Nismo uspjeli, primili smo gol, došlo je do nervoze, ali ništa ne zamjerim igračima. Najbitnije je da smo danas pobijedili utakmicu protiv Slobode".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prokomentarisao je jesenji dio sezone svoje ekipe, a zanimljivo je da druge ekipe nije htio komentarisati.

"Kada pogledamo sigurno da možemo biti zadovoljni i ponosni na ovo što smo do sada napravili. Nije mala stvar osvojiti 45 bodova. Igrali smo na tri fronta. Također utakmice srijeda-subota. Nije ovo nikako mala stvar. Ja sam uvijek gledao svoju ekipu. Najbitnije mi je da je Sarajevo na onom mjestu gdje smo težili da bude. Bilo je problema, ali što se na tiče zadovoljni smo, a ostali naravno ne bih posebno komentarisao".

Top Komentari

ratip irats
Bravo, svaka cast
3 0
Maxxx
Najveci gospodin BH fudbala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi