Wandu su 'razapeli' zbog golih slika na konju, ona uzvraća slikavši se gola ispod tuša

Ne odustaje

Wandu su 'razapeli' zbog golih slika na konju, ona uzvraća slikavši se gola ispod tuša

Edmir Škorić

Kontroverzna Wanda Nara, supruga argentinskog nogometaša Maura Icardija, nema nimalo stida i srama, pa bez problema skine odjeću i stane pred objektiv fotoaparata.

U moru njenih provokativnih fotografija, nedavno su se našle i one na kojima potpuno gola jaše konja. To je nešto što su mnogi osudili, ali Wanda kakva jest - ne mari za to.

Najveće kritike dobila je od italijanske komičarke Luciane Littizzetto.

"Konj ima najviše odjeće na fotografiji. Pitam se kako je podignut. Ko zna gdje je vrh sedla završio, ona ga očigledno usklađuje rukama", komentarisala je Littizzetto aludirajući da se Wanda na fotografiji samozadovoljava.

Wanda je spremila tužbu, ali odgovorila novom "slobodnom" fotografijom, ovaj put dok se nalazi pod tušom.

Top Komentari

YouTalkinToMe
Nemojte ni vi odustajati, neka vas razapinju zbog ovakvih sportskih vijesti, vi samo pojacajte.
4 2
Rajvosa2021
Divna mama, ovo ce joj sinovi gledati za koju godinu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi