Tiha patnja FK Sarajevo trpi žestoke kritike!

Ni kriv ni dužan

Tiha patnja FK Sarajevo trpi žestoke kritike!

Admin Čaušević

Za Irfana Hadžića se može reći da je tiha patnja FK Sarajevo jer se već neko vrijeme nalazi na radaru bh. prvaka, ali nikako da obuče bordo dres.

Hadžić trenutno nastupa za Akhisarspor koji se nalazi u užasnoj formi. Na posljednjih pet mečeva upisano je isto toliko poraza.

Na udaru navijača Akhisarspor zbog loših rezultata našao se Irfan Hadžić, možda i neopravdano.

Turski mediji su izdvojili neke od komentara navijača Akhisarspora koji su nezadovoljni partijama koje pruža bh. napadač. Sve je kulminiralo porazom kod Altaya u Izmiru.

"Hadžić je trebao ostati u Izmiru", "Gledao sam Gekasa, NBiassea, Rodallegu, a sada je glavni izbor Hadžić", "Ovo je neprihvatljivo za navijače koji su gledali golove Vaz Tea, Brune, Henriquea", samo su neki od izdvojenih komentara.

Međutim, dojam je da cijela ekipa Akhisarspora igra izvan očekivanja, te se pomalo i besmislenim čini kritikovati samo jednog fudbalera.

Inače, ovaj 27-godišnjak na 13 ligaških nastupa ove sezone ima postignutih pet golova što uopšte nije toliko loš učinak kao što predstavljaju navijači.

Javna je tajna da Hadžić želi zaigrati za FK Sarajevo. S klupskim rukovodstvom Akhisarspora nije u najboljim odnosima pa se ne isključuje mogućnost da tokom januara stigne na Koševo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bolesnipitar
Hjooj ako dodješ na Koševo pa prvi promašaj,mila majka ti je Turska sta te čeka od naših internet navijača ! Sjedi đesi i ne mrdaj ?
7 2
rabodimis
E cuj tiha patnja.. XD Jel moguce.. Tjeraju ga iz Turskog drugoligasa, nakog Antifudbalspora pa je za Sarajevo.. Radije nek ne dovode nikog, koji ce nam ku*ac ovaj kloc, mali Hadzic je Ronaldo za ovog..
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi