Huntelaar u 37. godini pravi iznenađujući transfer i pridružuje se bh. reprezentativcu

Povratak u Gelsenkirchen

Huntelaar u 37. godini pravi iznenađujući transfer i pridružuje se bh. reprezentativcu

Edmir Škorić

Klaas-Jan Huntelaar odlučio je da nastavi karijeru.

Huntelaar je navodno odlučio da se vrati u Schalke i da pomogne klub u borbi za opstanak u Bundesligi.

Kako je javio njemački Sport1, Huntelaar je trenutno na ljekarskim pregledima i do kraja dana će potpisati ugovor, a sutra odraditi prvi trening.

On će biti dio momčadi koja će ugostiti Koeln u narednom bundesligaškom meču. Prošle srijede je igrao za Ajax, ušao s klupe i zabio dva gola u gostima kod Twentea.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Huntelaar je u Ajax stigao upravo iz Schalkea 2017. godine, a u bogatoj karijeri je još igrao za Milan, Real Madrid, Heerenveen i PSV.

Top Komentari

cako
Stari lisac, fantastìcan napadač sa klasičnim istančanim "njuhom za gol", vrlo često k'o nacrtan u izglednoj poziciji za postizanje pogotka...
9 0
user1583752673
Schalke sad trazi samo stare igrace
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi