Spremna kazna za Edina Džeku

Odluka čelnika kluba

Spremna kazna za Edina Džeku

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko prije nekoliko dana došao je u sukob s trenerom Paulom Fonsecom.

Portugalskom stručnjaku zasmetalo je ponašanje bh. napadača na jednoj od utakmica i odlučio je to da mu kaže. Džeko je propustio i meč za vikend protiv Spezije jer je navodno povrijeđen, ali čini se da je to sam izgovor.

Fonseca je očito izbacio Džeku iz početnog sastava, a bh. napadač je jučer trenirao odvojeno od ekipe. Mediji na Apeninima pišu da će Dijamant do kraja januara sigurno napustiti klub i da ga je Fonseca već prekrižio.

Saga oko Džeke nastavila se i danas, a Corriere dello Sport piše da je klub odlučio stati uz Fonsecu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, vlasnici Rome odlučili su da kazne bh. napadača novčanom kaznom, te će mu prema svemu sudeći biti oduzeta i kapitenska traka. Corriere dello Sport piše da će kazna biti žestoka kako bi Džeko bio primjer za ostale igrače da se ne smiju tako ponašati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosnianKingdom
Nabij ih nogom edo nista nisu bolje ni zasluzili da Bog da ispali iz lige
29 3
dadoredsi
Uprava Rome gleda samp profit kakvu su legende otjerali jos Alisona i Salaha /Pjanica sto kaze Toti najgora uprava.
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi