Edin Džeko predaje kapitensku traku!

Neće biti kapiten u budućnosti

Edin Džeko predaje kapitensku traku!

Edmir Škorić

Edin Džeko vraća se u sastav Rome, bit će na raspolaganju treneru za duel s Juventusom, ali gubi ulogu kapitena, javljaju mediji u Italiji.

Bh. napadač nije igrao na prethodne dvije utakmice protiv Spezije i Verone jer je bio u svađi s trenerom Paulom Fonsecom, no čini se da se situacija poboljšala.

Edin je pozvan za duel s Juventusom i vjeruje se da će biti na klupi, ali odluka je da mu se oduzme kapitenska traka, koji je ponosno nosio.

U Romi su zaključili da je za sve najbolje da se Fonseca i Edin pomire i da samo tako klub može da se nada plasmanu u Ligu prvaka, što je i ove sezone cilj na Olimpicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lorenzo Pellegrini bi trebao zadužiti kapitensku traku, ali pošto je suspendovan za duel s Juventusom, neko treći će je nositi na ruci, a umjesto Džeke Borya Majoral će igrati od prve minute u napadu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Oj jbt šta ćemo sad??
17 1
WOLF20
Ima li kakva nova vijest, gdje prelazi?
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi