Feđa Dudić nakon Radnika: Bitno je da nismo izgubili nakon gluposti Hasanovića

Trener FK Velež

Feđa Dudić nakon Radnika: Bitno je da nismo izgubili nakon gluposti Hasanovića

M. Šljivak

Velež je drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine počeo remijem protiv Radnika u Bijeljini (0:0).

Trener gostiju Feđa Dudić dao je za Moja TV komentar na ovaj meč. Naravno zadovoljan je jer njegov tim nije izgubio jer je više od pola sata igrao sa igračem manje.

"Kad dobiješ crveni karton onda moraš biti zadovoljan kada ne izgubiš. Nismo se branili, pokušali smo pobijediti, imali smo dobre šanse i nismo im dozvolili ništa. Imali smo dva kiksa tokom čitave utakmice, to je sve bilo što smo im dopustili. Morali smo riješiti u prvom poluvremenu. Glupost je napravio Dino Hasanović na sredini terena kada smo trebalo pojačati tempo igre. Važno je na kraju da nismo izgubili", rekao je Dudić za Moja TV.

Velež u narednom kolu čeka Borac.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1605368976
Od gotovine pravite veresiju.
7 0
Objektivnost
Ma boli te za rezultat Feđa,potpisao si dobar ugovor,novci su tvoji taman svaku izgubio.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi