Kralj šamaranja ponovo izgubio uz batine za pamćenje
Foto - Screenshot

Udarci su bili zaista teški

Kralj šamaranja ponovo izgubio uz batine za pamćenje

M. Šljivak

Rus Vasily Kamotsky nekada je imao titulu kralja šamaranja.

Kamotsky je privukao veliku pažnju svjetskih medija osvajajući turnire u Rusiji i dobio je titulu kralja šamaranja.

Međutim, u proteklih nekoliko mjeseci je upisao dva poraza. Prvo ga je savladao Vyacheslav Zezulya, a prije nekoliko dana izgubio je finale Međunadornog turnira u Varšavi.

Ispred njega se u finalu našao Poljak Dawid "Zaleš" Zalewski i uslijedio je istinski spektakl u tri tunde na turniru Punchdown 3.

Obojica su nakon meča imala vidljive povrede i otekline na licu. Na kraju je Zalewski odnio pobjedu na bodove, a presudilo je to što se Kamotsky u jednom trenutku izmakao, ali je i umalo nokautiran.

Oglasi

Povrede je Rus pokazao na društvenim mrežama i izgleda kao da je bio u bokserskom ringu.

Možemo samo zamisliti kolika je snaga ovih udaraca, ali treba istaći da ni njegov protivnik i pobjednik finala nije baš najbolje prošao.

I on se 'pohvalio' povredom koja je zaista žestoka.

Top Komentari

opasni_medo
Još da imaju šahovsku tablu, pravi ekstremni šah iz Nadreality show-a.
8 0
prka
Kakvi su ovo debili :'-(
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi