Ronaldo postavio ultimatum Juventusu: Dovedite ih ili idem!

Ima važeći ugovor

Ronaldo postavio ultimatum Juventusu: Dovedite ih ili idem!

Samir Mlaćo

Cristiano Ronaldo bi mogao na kraju sezone napustiti Juventus, iako iz kluba tvrde da je Portugalac u planovima i za naredni period.

Juventus je ispao iz Lige prvaka, planovi nisu ostvareni, a Ronaldo je nezadovoljan.

Želi osvajati trofeje, a navodno je čelnicima kluba postavio ultimatum. Napustit će Staru damu ukoliko ne angažuju dva pojačanja.

To bi prema Ronaldu koji se očigledno upustio i u ulogu menadžera kluba bili Karim Benzema i jedan nogometaš u veznom redu, klasični playmaker.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To će se ipak teško desiti, barem kada je u pitanju Benzema kojeg Real neće pustiti. Vratio se u staru dobru formu i pruža sjajne partije.

Ronaldo ugovor sa timom iz Torina ima do kraja naredne sezone, a stigao je upravo iz Reala 2018. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

demar
izvor vesela sveska
7 0
red devil mo
Kako nije veći od kliba kad ima više trofeja
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi