Za sve je kriv Neuer: Borussia bi nezadovoljnog igrača Bayerna
Foto - EPA

Nübel želi ići

Za sve je kriv Neuer: Borussia bi nezadovoljnog igrača Bayerna

Midhat Šljivak

Borussia iz Dortmunda navodno će pokušati da u ljetnom prelaznom roku dovede golmana minhenskog Bayerna Alexandera Nübela.

Sjajni golman je stigao u Minhen prošlog ljeta. Bilo je planirano da dobije minute u manje bitnim utakmicama za klub, ali mu to Manuel Neuer nije dopustio.

Jedinica Bayerna odlučio je da želi braniti u svim mogućim utakmicama i Nübelovo nezadovoljstvo je  postajalo sve veće.

On ne želi više da konstantno sjedi na klupi. Tražit će druga rješenja već tokom ljeta, a Borussia iz Dortmunda bi ga rado vidjela u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pored Borussije u igri za 24-godišnjeg golmana su Monaco i Marseille, pa će sasvim sigurno Nübel tražiti način da ode iz Bayerna.

On je ove sezone nastupio samo tri puta za Bayern.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kovacic
Bivši igrač Schalkea koji je uz to i Nijemac da pređe u Dortmund, baš teško
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi