Bayern spremio ponudu koja će "raspametiti" čelnike Chelseaja

Bavarci bi mogli sve šokirati

Bayern spremio ponudu koja će "raspametiti" čelnike Chelseaja

Endin Čaušević

Njemački reprezentativac Timo Werner prošle godine stigao je kao veliko pojačanje u Chelsea iz Leipziga.

Plavci su za ovog 25-godišnjeg napadača izdvojili 53 miliona eura, te je on potpisao petogodišnji ugovor.

Međutim, Werner iza sebe nema baš najbolju sezonu iako je s Chelseajem postao prvak Evrope. Nijemac nije opravdao očekivanja u prvoj sezonu koju je obilježio svojim nevjerovatnim promašajima.

Iako je jasno da se radi o sjajnom napadaču čini se da se Werner nije najbolje uklopio u igru londonskog kluba.

Zbog toga su se pojavile špekulacije da bi Werner nakon samo jedne sezone mogao da napusti Chelsea i vrati se u Njemačku.

Engleski mediji danas su objavili da je Bayern pokazao interes da dovede ovog napadača i navodno spremni su Plavcima ponuditi nešto što neće moći da odbiju.

Navodno, Bayern je spreman čak da u suprotnom pravcu pusti Roberta Lewandowskog koji je već nekoliko sezona prva zvijezda minhenskog kluba.

Poljski napadač ima ugovor do ljeta 2023. godine i napunio je 32 godine, te navodno u Bayernu već razmišljaju o njegovoj zamjeni. Minhenski klub vjeruje da bi Werner bio odlično pojačanje, te da su spremni da puste Lewandowskog.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Lewa se i ranije povezivao s Chelseajem, ali od transfera nije bilo ništa. Međutim, sada bi Plavci konačno mogli da dobiju Poljaka i riješe se Wernera koji nije previše oduševio svojim igrama.

Njemački Sky Sports objavio je da u londonskom klubu čekaju zvanično ponudu Bayerna do koje još uvijek nije došlo, te je trenutno riječ samo o špekulacijama.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Hahahahahaha
4 0
Mahatma.Barbie
Ko bi rekao da Čaušević zna napisati ovoliku glupost?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi