Ponudila 600.000 dolara za maramicu kojom je Messi brisao suze jer se htjela slikati gola s njom

Oglas ubrzo nestao

Ponudila 600.000 dolara za maramicu kojom je Messi brisao suze jer se htjela slikati gola s njom

Endin Čaušević

Barcelona je prije dvije sedmice sve šokirala objavom da Lionel Messi neće produžiti ugovor i da će napustiti katalonski klub.

Messi je u Barcelonu došao još kao dječak 2000. godine, te je cijelu dosadašnju karijeru proveo u ovom klubu.

Očekivalo se da će Argentinac potpisati novi ugovor jer je ranije sve bilo dogovoreno, ali to se nije desilo. Zbog finansijskih problema Barcelona nije mogla Messiju ponuditi novi ugovor zbog čega je on prešao u PSG.

Pred odlazak u Pariz ovaj fudbaler odlučio je da održi press konferenciju u Barceloni kako bi se oprostio od kluba u kojem je proveo gotovo cijelu karijeru.

Messi nije mogao da sakrije suze na press konferenciji, a u jednom trenutku supruga Antonella mu je dodala maramicu.

Samo nekoliko dana nakon toga svi su bili u šoku kada se na internetu pojavila aukcija na kojoj se prodaje ova maramica. Na stranici Mercado Libre je bila fotografija ove maramice i cijena od 1.000.000 dolara.

Oglasi

Nakon toga u centru pažnje našla se Luana Sandien koja je inače model Playboyja i ona je željela da kupi ovu maramicu.

Luana je izjavila da je ponudila čak 600.000 dolara za kupovinu Messijeve maramice i da joj je cilj bio da se fotografiše gola s njom. Međutim, objasnila je šta se na kraju desilo.

"Ponudila sam 600.000 dolara da dobijem Messijevu maramicu, ali nakon toga oglas je nestao. Ponudila sam više od pola novca koji sam zaradila jer sam vjerovala da ću da pobijedim, ali onda nakon te ponude oglas je samo nestao", rekla je Luana i dodala.

Oglasi

"Ne znam šta se desilo i da li je neko kupio ovu maramicu ili je sve to bila samo neka šala. Planirala sam da gola poziram s tom maramicom, ali se nažalost to neće desiti".

Ova 27-godišnja Brazilka inače živi u Barceloni, a postala je popularna kada se gola slikala za Playboy naslovnicu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEy4s60nZUu/[/instagram]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ObjektivnoGledam1946
Haj ok
2 0
Bhf
Ih brate dragi.Sta reci a da ostanes pametan.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi