Nada Topčagić napravila ludnicu na rođendanu Zlatana Ibrahimovića s pjesmom "Jutro je"

Veliko slavlje u Milanu

Nada Topčagić napravila ludnicu na rođendanu Zlatana Ibrahimovića s pjesmom "Jutro je"

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović jučer je proslavio svoj 40. rođendan, a sinoć je napravio sjajnu zabavu na kojoj su bili mnogi poznati gosti.

Ibrahimović je pozvao neke od svojih bivših saigrača, a između ostalih na slavlju su bili Paul Pogba, Marco Verratti, Salvatore Sirigu i mnogi drugi.

No, ono što je privuklo mnogima pažnju jeste da je na slavlju bila i poznata pjevačica Nada Topčagić.

Ibrahimović je često objavljivao njenu pjesmu "Jutro je" na društvenim mrežama i jasno je da mu je to najdraža pjesma, a srbijanska pjevačica je dobila poziv da uveliča njegovo slavlje u Milanu.

Kada je Ibrahimović stigao u restoran dočekalo ga je iznenađenje jer je Nada uživo otpjevala njegovu najdražu pjesmu.

"Zlatanov 40. rođendan. Kraljica sa 'Jutro je' na licu mjesta. Svijet je dobio ono što je zaslužio, a to sam ja", napisala je ova pjevačica ispod fotografije sa Ibrahimovićem.

Nakon toga srbijanska pjevačica pohvalila se na Instagramu da uživa na rođendanu švedskog napadača, a čak je iskoristila priliku da se fotografiše sa Paulom Pogbom.

Top Komentari

Husrefbeg22
Nada topcagic nije srbijanska pjevacica posto je rodena u Bosni a njeno pravo ime je Senada. Ona zivi u Srbiji pod srbiziranim imenom Nada.
9 1
King_Kenny
...ovo govedo dovodi ovu chetnikusu da mu pjeva,a koja je po Vukovaru pjevala chetaljske pjesme u jeku najgorih razaranja i zlocina u tom gradu...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti