Prevljak nastavlja da "bilda" statistiku: Bez Zmaja, nema ni Eupena

Ponovo bio najbolji pojedinac na terenu

Prevljak nastavlja da "bilda" statistiku: Bez Zmaja, nema ni Eupena

Haris Zilić

Bh. reprezentativac Smail Prevlljak pruža sjajne partije ove sezone.

Formu je prenio i na reprezentativni dres, a u današnjem 14. kolu belgijske Jupiler lige bio je jedan od najboljih pojedinaca Eupena.

Eupen je remizirao sa Waregemom rezultatom 1:1 u uzbudljivoj utakmici.

Domaći su do gola došli u 40. minuti kada je Nuhu pogodio mrežu gostiju, a asistenciju je upisao naš Smail Prevljak koji je tako nastavio da "bilda" statistiku ove sezone. Za Prevljaka je to bila četvrta asistencija u sezoni, pored toga ima četiri gola i najbolji je igrač Eupena ove sezone.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Gol za goste postigao je Vossen iz penala u 35. minuti susreta.

Top Komentari

bhodzic
Naš je i želim mu uspješnu karijeru, ali porediti ga sa Džekom je preoptimistično. Džeko je u njegovim godinama bio već najbolji igrač Bundeslige.
12 0
Klicko
Nasljednik velikog Edina ako Bog da inšalah
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi