Ahmedhodžić odgovorio kritičarima: "Veoma je glupo to što govore"

Talentovani štoper Malmea i reprezentacije BiH

Ahmedhodžić odgovorio kritičarima: "Veoma je glupo to što govore"

Admin Čaušević

Anel Ahmehodžić se u prethodnim utakmicama pokazao da je budućnost reprezentacije BiH, a ove sezone ima i priliku da igra u Ligi prvaka. 

Malmo nije imao sreće prilikom žrijeba i završio je u itekako teškoj grupi sa Chelseajem, Juventusom i Zenitom te je nakon četiri kola bez boda.

"Bilo bi dobro kada bi osvojili jedan poen i mislim da je to realno. Ako budemo imali savršen dan na trenu svej e moguće", rekao je Ahmehodžić uoči večerašnjeg susreta protiv Zenita.

U prva četiri kola nije postignut ni gol, a Malme je upisao tri teška poraza. Osim Juventusa (0:3), Chelsea i Zenit su ih pobijedili sa po 4:0 zbog čega kritičari u Švedskoj smatraju da Malmeu nije mjesto u Ligi prvaka.

"To što govore je s*anje. Veoma je glupo reći to. Igrali smo osam kvalifikacionih mečeva da bi ušli u Ligu prvaka", rekao je talentovani štoper.

"Bilo je teško balansirati prvenstvo i kvalifikacije. Uradili smo naporan posao da uđemo u grupnu fazu. Onda nas kritikuju što izgubimo od Juventusa, Chelseaja, Zenita... Timova koji imaju sto puta više novca nego cijela Allsvenskan", poručio je Ahmedhodžić.

Inače, ovaj 22-godišnjak nije odigrao sve mečeve za Malme u Ligi prvaka jer je protiv Zenita dobio crveni karton pa je protiv Chelseaja odrađivao suspenziju.

Top Komentari

Soni
Pusti moj Anele glupim i zadrtim tesko je doci do mozdanih vijuga zato igraj i opusteno uzivaj u svom uspjehu.
19 0
nedyim_SA1946
Ahmedhodžić je odličan štoper, zaslužuje mnogo jači klub od Malmea, aBd da nas predvodi na EURU 2024, kapiten da nam bude!
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti