Pjanić fotografijom iz frizerskog salona pokazao izuzetan rezultat nakon presađivanja kose

Sada zna da je operacija uspjela

Pjanić fotografijom iz frizerskog salona pokazao izuzetan rezultat nakon presađivanja kose

Endin Čaušević

Miralem Pjanić je prošlog ljeda iznenadio sve kada se ošišao na ćelavo, ali je za to imao jako dobar razlog.

Naime, Pjanić je na kraju prošle sezone odlučio da u Madridu obavi presađivanje kose zbog čega se morao ošišati skoro "na nulu".

Bh. reprezentativac je tokom ljeta nosio šešir kako bi se zaštitio od sunca, te kako bi operacija na kraju uspjela. Također, Pjanić je izabrao kraj sezone za ovaj poduhvat jer nije mogao da trenira nekoliko sedmica zbog operacije, te je sve izuzetno dobro organizovao.

Iako su mnogi nakon što je kosa tek počela rasti poručili da Pjaniću presađivanje nije baš prošlo kako treba sada je jasno da su se prevarili.

Bh. reprezentativac danas je posjetio frizera, te je objavio story na Instagramu koji jasno pokazuje da je presađivanje kose bilo izuzetno uspješno.

Zalisci koje je Pjanić imao su sada nestali, a sigurno je da je i bh. reprezentativac izuzetno zadovoljan kako je na kraju sve ispalo. Nakon što je kosa konačno narasla Pjanić je odlučio time da se pohvali na Instagramu.

Top Komentari

root
Opet kvazi novinarcici posvecuju paznju osobi koja nit smrdi, nit mirise, niti zasluzuje da bude spomenut. Al eto sta drugo pisat o najneuspjesnijoj drzavi u sportu
6 17
Goran86
ZiZu se nije stidio svoje cele....a vidi ovog, hem je los na terenu, sadi kosu, jos malo plastike pjanke fali na usnama.bices ljepsi
11 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi