Ekipa stigla iz Milana, a navijači ostali u šoku kada su vidjeli zvijezdu Redsa da hoda pomoću štaka

Jota zadobio povredu protiv Intera

Ekipa stigla iz Milana, a navijači ostali u šoku kada su vidjeli zvijezdu Redsa da hoda pomoću štaka

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola u srijedu su u gostima pobijedili Inter sa 2:0 u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Inter je imao nekoliko odličnih prilika na ovoj utakmici i igrači ovog tima su djelovali dosta dobro u većem dijelu meča, ali je Liverpool u samom finišu na iskustvo uspio da riješi pitanje pobjednika.

Redsi su poveli u 75. minuti kada je Firmino zabio pogodak za 1:0, dok je samo osam minuta kasnije Salah postavio konačnih 2:0.

Revanš na Anfieldu igra se početkom marta, ali jasno je da je Interu potrebno čudo da se plasira dalje. No, Jurgen Klopp je imao jednu ogromnu brigu nakon utakmice u Milanu.

U ovom meču povrijedio se Diogo Jota koji je napustio teren nakon prvog poluvremena, a jučer se pojavila fotografija Portugalca kako hoda uz pomoć štaka nakon što se ekipa vratila u Liverpool.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jota je povrijedio zglob desne noge i imao je langetu na nozi, ali prema prvim informacijama ne radi se o ozbiljnoj povredi i Portugalac ne bi trebao dugo biti odsutan s terena.

Njegova povreda je sigurno veliki udarac za Kloppa jer je Jota prethodnih sedmica u zaista fantastičnoj formi. Ovaj 32-godišnji Portugalac je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 32 utakmice, te je zabio 17 golova i upisao tri asistencije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

donn
Nema 32 godine nego 25 novinaru
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi