Da nije najmlađih navijača, Bilino polje bi večeras imalo najtužniju sliku u historiji
FOTO: T. Hebib

Nešto više od 1.000 gledatelja

Da nije najmlađih navijača, Bilino polje bi večeras imalo najtužniju sliku u historiji

Haris Zilić

Bosna i Hercegovina večeras igra prijateljski susret protiv Luksemburga, a čini se da će naši fudbaleri imati manju podršku nego protiv Gruzije.

Pola sata prije početka utakmica na tribinama je nešto manje od 1.500 gledatelja, a u pitanju su većinom najmlađi navijači, tačnije školarci kojim je NFSBiH dijelio besplatne ulaznice za večeršanji duel.

Tribine Bilinog polja izgledaju zaista sablasno i tužno i da nije najmlađe raje večeras ko zna kako bi to izgledalo.

Rezultati su učinili svoje i sigurno da će večeras biti manje od 2.000 gledatelja koliko je bilo protiv Gruzije što je i najslabija posjeta na jednoj utakmci fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine od naše nezavisnosti.

Duel BiH - Luksemburg počinje u 20 sati i 45 minuta, a naša selekcija će igrati u sastavu: Vasilj, Kolašinac, Hadžikadunić, Ahmedhodžić, Gazibegović, Nalić, Danilović, Gojak, Dedić, Demirović i Prevljak. Sa druge strane Luksemburg je u sastavu: Morls, Michael Pinto, Selimović, Chanot, Bohnert, Berreiro, Olesen, Sinani, Martins Pereira, Thill i Rodrigues.

Top Komentari

Hordas_00
Ma žali bože para da gledaš ove debile
8 0
juve10
Haram svakom ko je otišao
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi