Salihamidžić Bayernu završio još jedan veliki transfer

Pao dogovor s Raiolom

Salihamidžić Bayernu završio još jedan veliki transfer

Admin Čaušević

Hasan Salihamidžić je Bayernu osigurao još jedno sjajno pojačanje.

Prema pisanju italijanskog Tuttomercata Nouassair Mazraoui će od sljedeće sezone igrati u Bayernu, a ne u Barceloni kao što su mnogi mislili.

Ranije se pisalo kako Katalonci u šaci imaju sjajnog lijevog beka te da će na Nou Camp stići besplatno ali to neće biti slučaj.

Bayern na čelu sa Hasanom Salihamidžićem je 24-godišnjaku ponudio ponudu mnogo bolju od ostalih klubova što je na kraju i prevagnulo.

Salihamidžić je pregovarao sa Minom Raiolom te je nakon značajno unosnije ponude u odnosu na rivale potpis s Bayernom pitanje vremena.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Marokanac je eksplodirao posljednjih godina, vrijednost mu se procjenjuje na 20 minuta i slovi za jednog od boljih lijevih bekova na svijetu.

Interesantno da iako ima vrhunski kvalitet Mazraoui ne igra za reprezentaciju Maroka zbog nesuglasica sa selektorom Vahidom Halilhodžićem te ga neće biti na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
U ovo vrijeme divljanja sa cijenama igraca kojima je cijena sat pa nekim cak i sat ipo,da se zakljuciti da je Braco majstor transfera. U nasoj PL recimo Bilbija(cisto za usporedbu) vrijedi 1 sekund i 33 stota dijela pi*ke materine.
10 0
Len
Hajd sto je 20 minuta mu vrijednost, nego slovi za najboljeg lijevog beka frajer desni bek. Ovaj jadnik sto pise ove tekstove tacno mu treba udijeliti sadake. Od kako mu nema Dilete pobudalio.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi