Pjanić je dao kratak komentar nakon trijumfa protiv Rumunije i naglasio jednu bitnu stvar

U igru ušao u drugom poluvremenu

Pjanić je dao kratak komentar nakon trijumfa protiv Rumunije i naglasio jednu bitnu stvar

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u drugom kolu Lige nacije savladala je Rumuniju sa 1:0.

Miralem Pjanić je u ovoj utakmici ušao u drugom poluvremenu i preuzeo kaptiensku traku od Edina Džeke koji je izašao na poluvremenu.

Nakon meča komentar u mix zoni je dao i Miralem Pjanić.

"Svaka utakmica je teška, a večeras smo sami sebi otežali utakmicu. Može bolje, ali bitna su tri boda radi samopouzdanja ekipe", rekao je Pjanić i dodao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Dobro smo startali sa četiri boda, idemo sada na teško gostovanje u Crnu Goru i gledat ćemo da i tu ostvarimo pozitivan rezultat. Dosta je igrača tu, ima rotacija i nadam se da ćemo na najbolji način završiti ovaj ciklus."

Top Komentari

Edin Merlin
Kalesijsko LizaLo sve lošiji i lošiji
2 17
BHparola
Ma pjanic je genije nas, u sredini imamo igrace, da neznas ni koga staviti ali kad je prekrsaj i pjanic u igri, uvijek se radujem, jer je opasan, ali trebao bi pjanic svaku utakmicu da igra, i mjenjati uvijek fino igrace, da snaga ostaje
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi