Žena kojoj je Mbappe u nekoliko minuta promijenio život: "Drhtala sam kao list"

Kupio njenu fotografiju

Žena kojoj je Mbappe u nekoliko minuta promijenio život: "Drhtala sam kao list"

Edmir Škorić

PSG je preko vlastite fondacije prije nekoliko dana održao akciju solidarnosti na kojoj su nogometaši i navijači francuskog tima imali priliku da kupe razne stvari koje su bile na aukciji.

Na Parku Prinčeva bilo je raznih stvari, replika trofeja, lopti, pa čak i uljanih slika koje su dizajnirali lokalni umjetnici, a upravo je jedna takva slika promijenila život jednoj osobi.

Johanne Tordjman je autorica djela "Victoria" u kojem se može vidjeti lik najboljeg PSG-ovog igrača Kyliana Mbappea.

Johanna otkriva da je aukcija njenih radova za nju bila "neugodan" trenutak jer je pariški napadač vodio 'bitku' protiv Guianluigija Donnarumme i Achrafa Hakimija za sliku.

"Nisam mogla vjerovati šta sam vidjela ili bolje rečeno čula. Situacija koja je dosegla svoj vrhunac s Mbappeovom konačnom ponudom koja je daleko nadmašila onu koju su dali njegovi saigrači. Platno je s 2.000 na 220.000 eura poraslo u dvije minute, bilo je na rubu nelagode", kazala je umjetnica.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdwYyduKMYB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=64b84f30-7726-4038-88b7-19aacab5ce05[/instagram]

Oglasi

Čak i ona sama uvjerava da se "nije usudila pogledati u oči igračima" u trenutku spora koji su vodili za njenu umjetninu.

"Drhtala sam kao list nakon aukcije jer je to za mene bilo veliko iznenađenje", poručila je.

Isto tako, smatra da će joj ova aukcija pomoći da postane poznata javnosti, kao i da će prikupljeni novac pomoći mališanima.

"To je fiktivna vrijednost i bit će potrebno barem obaviti posao da se život promijeni. Ali u trenucima sumnje, uvijek si mogu reći da se to dogodilo, da postoje ovakvi čarobni trenuci koji će nagraditi tvoju nemilosrdnost i reći ti da ne popuštaš. Nije pitanje novca nego priznanja! Priznanje koje je stavljeno pod staklo kao trofej", kazala je.

Top Komentari

KallDrogo
Zašto drhtite pred drugim ljudima, pa makar i bio to Mbape
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi