Pogledajte kako izgleda Ronaldov Bugatti s kojim se njegov radnik jučer zabio u zid

Pojavile se nove fotografije

Pogledajte kako izgleda Ronaldov Bugatti s kojim se njegov radnik jučer zabio u zid

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo našao se u centru pažnje javnosti nakon što je na Mallorci oštećen njegov Bugatti kojeg je platio čak 2.1 miliona eura.

Ronaldo je prije nekoliko godina kupio Bugatti Veyron za kojeg je izdvojio čak 2.1 miliona eura i priznao je jednom prilikom da je za njega to najdraži automobil kojeg ima u svojoj velikoj kolekciji.

Međutim, jučer je jedan od radnika oštetio ovaj automobil nakon što se s njim zabio u zid u blizini Ronaldove kuće.

Nesreća se desila na Mallorci gdje se Ronaldo odmara s porodicom. Jedan od radnika koji je vozio automobil je zbog još nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u zid.

Na svu sreću on je prošao bez ikakvih povreda, ali je napravio određenu štetu na automobilu. Ronalda će popravak sigurno koštati mnogo s obzirom da su dijelovi za ovaj automobil nevjerovatno skupi.

Međutim, prema prvim fotografijama koje su se pojavile vidi se da na svu sreću oštećenja na automobilu nisu nešto što se ne može popraviti, te da to nije bila "totalka".

Image

Radnik koji je upravljao automobilom priznao je da je on jedini krivac za ono što se desilo, te je policiji objasnio zašto se zabio u zid.

Image

Top Komentari

Erikdier21
Nisu trebali zvat policiju ako vec nije velika šteta, mogli su se dogovorit :-D
2 0
Arnel925
Haha jadan radnik
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi