Vinicius umirao od smijeha zbog mačke, uozbiljio se kada je vidio na koji način je maknuta sa stola

Neobična situacija

Vinicius umirao od smijeha zbog mačke, uozbiljio se kada je vidio na koji način je maknuta sa stola

Edmir Škorić

Na današnjoj press konferenciji Brazila novinarima se obratio Vinicius Junior, kojeg je iznenadila mačka, koja se popela na stol, zbog čega je napadač Real Madrida "umirao" od smijeha.

Svašta smo do sada vidjeli tokom Svjetskog prvenstva u Kataru, a eto dočekali smo i situaciju da press konferenciju prekine mačka.

Mačka je naprije ušla u prostoriju u kojoj se održavao press, ali je životinja nakon nekih 20 minuta dospjela na stol i proštetala se pred očima Viniicusa.

Dok se Vinicius smijao, portparol brazilskog nogometnog saveza uzeo je mačku s dvije ruke i bacio an pod.

Na svom prvom Svjetskom prvenstvu, napadač ima podršku Neymara da dobro odigra svoju ulogu u Kataru.

"Rekao mi je da je Svjetsko prvenstvo drugačije od bilo kojeg drugog natjecanja. Sada to živim, znam koliko je Mundijal važan za našu zemlju, za sve. Rekao mi je to i uvijek sam ga nosio sa sobom, nisam znao veličinu, ali kad je zasvirala himnu vidio sam razliku u tome što igraš na Svjetskom prvenstvu za svoju zemlju. Još više za Brazil, zemlju s najviše titula, koju svi žele osvojiti. Sretan sam što sam ovdje predstavljajući svakog Brazilca, što igram sa svojim idolom, s prijateljima koje imam ovdje, i što nas ovaj savez koji imamo može odvesti na vrlo visoko mjesto", rekao je inače Vinicius na press konferenciji.

Oglasi

"Jako sam sretan što sam sa samo 22 godine ostvario ciljeve koje sam postavio u životu. Želim nastaviti sav posao koji sam do sada radio kako bih došao do ovog trenutka. Uz sebe imam najbolje igrače, u reprezentaciji i u Realu. Ako Bog da, do kraja godine doći će još jedan veliki trofej", dodao je Brazilac.

Vinicius je u grupnoj fazi odigrao dva meča, protiv Kameruna je odmarao, a bio je starter protiv Južne Koreje u osmini finala (4:1).

Očekuje se da zaigra od prve minute i u petak protiv Hrvatske u utakmici u kojoj će Karioke imati ulogu favorita.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Prethodnih dana Vinicius je bio u centru javnosti zbog činjenice da je odlučio raskinuti ugovor s američkom kompanijom Nike i to ni manje ni više već zbog toga što smatra da zaslužuje mnogo bolji tretman i kvalitetnije te novije kopačke. Zvuči apsurdno, no vijest je objavljena u relevantnim brazilskim medijima i očigledno nije jedna od onih za koju ubrzo stigne demant i koja se proglasi lažnom.

Top Komentari

Ibro
Bice uskoro najbolji igrač svijeta. Vidim ga kao zamjenu za Ronaldihna. Brz i jak a jos i pametno igra
0 1
Sars33
Umirao od smijeha... :////
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti