"FK Sarajevo je ponudio dvogodišnji ugovor, ali još čekamo"

Tvrdi menadžer reprezentativca Indonezije

"FK Sarajevo je ponudio dvogodišnji ugovor, ali još čekamo"

Navijači Sarajeva sa nestrpljenjem očekuju drugi dio sezone u Premijer ligi. Prvi dio su bordo momci sjajno počeli, ali onda velika kriza rezultata te naravno nezadovoljstvo.

FK Sarajevo još uvijek nije dobio šefa stručnog štaba, a špekuliše se o više imena.

U igri su navodno Robert Prosinečki, Faruk Hadžibegić, Meho Kodro..., a očekuju se i prva pojačanja.

Sve će naravno ovisiti o novom šefu stručnog štaba, no jasno je da su pojačanja itekako potrebna bordo klubu.

Na Koševo bi mogao doći i nogometaš iz daleke Indonezije, a radi se o Saddilu Ramdaniju, što je SportSport.ba jučer i objavio.

Ovaj nogometaš ima već 15 nastupa za reprezentaciju Indonezije, a da je 'priča' sasvim ozbiljna potvrdio je njegov menadžer Alexandar Talepes koji je govorio za cnnindonesia.com.

Oglasi

“FK Sarajevo želi Ramdanija. FK Sarajevo je ponudio dvogodišnji ugovor, ali čekamo još uvijek odluku Vincenta Tana“, rekao je Talepes.

Talepes ističe da je sam nogometaš zainteresiran za igranje u Evropi, te misli da bi to poboljšalo njegove kvalitete.

Do sada je samo igrao u Indoneziji i Maleziji, a trenutno je bez kluba.

Bordo klub se nakon poraza od zeničkog Čelika u Kupu BiH razišao sa Feđom Dudićem, tačnije Dudić je podnio ostavku, a tokom zimske pauze koja još traje potvrđen je i odlazak sportskog direktora Emira Hadžića.

Klub su napustili i Nardin Mulahusejnović, Vlatko Drobarov i Rijad Kobiljar, dok se spominje i odlazak kapitena Asmira Suljića, ali i Dala Varešanovića.

Oglasi

Bordo tim je polusezonu završio na petom mjestu sa 25 osvojenih bodova, čak 14 manje u odnosu na lidera Zrinjski, te 11 na Široki Brijeg koji je na drugom mjestu, ali ima i utakmicu manje.

Sarajevo će drugi dio sezone otvoriti duelom sa Zrinjskim, na Koševu ili stadionu Bilino Polje u Zenici.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Utrpani kerojed pere pare preko nekada najveceg kluba u BiH
4 3
amircoralic
Alo bez kluba do kada vise dovoditi anonimuse u klub
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi