Navijači Italije užasnuti novim dresovima svoje reprezentacije

Adidas se nije proslavio

Navijači Italije užasnuti novim dresovima svoje reprezentacije

Esmer Oštraković

Nakon što su uspjeli osvojiti Evropsko prvesntvo, očekivalo se da će Italija igrati bitnu ulogu i na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Ipak, oni su uspjeli da razočaraju sve svoje navijače, te se uopšte nisu plasirali na Svjetsko prvenstvo, što je naravno katastrofa za reprezentaciju koja ima takav renome.

Iza Italije je tako veoma turbulentan period, a osim rezultatima navijači ove reprezentacije sada su nezadovoljni i zbog novih dresova.

Naime, Italijani su predstavili novi dres koji je apsolutno izazvao veliko razočarenje kod navijača ove reprezentacije.

Uvijek su dresovi Italije bili jako lijepi, te su navijačima mamili osmijeh na lice kada god ih vide i trebaju obući na sebe.

Puma je od 2003. goine proizvodila specijalne dresove za Italiju, te su bili prepoznatljivi po jako dobrom dizajnu.

Oglasi

Ipak, Puma i Nogometni savez Italije nisu produžili saradnju, a čini se da će to biti jako loš potez čelnika saveza.

Od 2023. je tako službeni dobavljač opreme za sve muške i ženske nogometne reprezentacije Italije Adidas, koji je odmah razočarao.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Predstavili su prvi dres reprezentacije Italije, kojim navijači nikako nisu zadovoljni, te navodno očekuju neku reakciju iz Adidasa.

Na dresu se nalaze zeleno-bijelo-crvene pruge koje imaju boje zastabe, ali obzirom na komentare na društvenim mrežama navijači su razočarani.

Top Komentari

redbull
Sta cemo tek mi reci kad kelme obucemo haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi