FK Sarajevo ozbiljno "zagrizao" za Kenana Pirića!

Pregovori u toku

FK Sarajevo ozbiljno "zagrizao" za Kenana Pirića!

Esmer Oštraković

Iako se očekivalo da će novi golman za narednu sezonu u FK Sarajevo biti Matej Delač pregovori su propali i do dogovora neće doći.

Odmah su se čelnici tima sa Koševa bacili u potragu za novim golmanom jer nemaju mnogo vremena za uigravanje ekipe za evropska takmičenja.

Jasno je da Mirza Varešanović želi što prije kompletirati ekipu kako bi je što bolje pripremi za izazove koje ga čekaju sa FK Sarajevo.

Informacije do kojih smo došli govore da su iz Sarajeva najviše "zagrizli" za Kenana Pirića kojeg žele dovesti u svoj klub.

Naravno to neće moći uraditi besplatno jer je reprezentativac Bosne i Hercegovine pod ugovorom sa AEK-om iz Larnace.

Oglasi

Trenutno su dva kluba u pregovorima oko odštete koju će platiti FK Sarajevo, te ostaje da li će se uspjeti dogovoriti u narednim danima.

Sigurno je da bi Pirić bio sjajno pojačanje za FK Sarajevo posebno jer ima iskustvo igranja u evropskim utakmicama.

Sjetimo se da je prošle godine jako dobro branio za svoj klub, te ostaje da vidimo da li će na kraju doći do dogovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo tim je pred početak nove sezone u svoje redove uglavnom dovodio defanzivce, a ekipu Mirze Varešanovića pojačali su Vinko Soldo, Amar Beganović, Samir Zeljković i Elvir Duraković.

Kada je riječ o novim pojačanjima, Kevin Viveros je na putu za Sarajevo, te bi danas ili sutra trebao potpisati ugovor i biti zvanično predstavljen kao novi igrač ovog kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

brada1975
Nikad jace Sarajevo,samo da zalizani to uspije ukomponovati
4 2
komentator1
Sta ovo pucketa po sugavici i na ovom sugavom sugavickom portalu?
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi