Bivši član Arsenala novo pojačanje Budućnosti iz Banovića

Diallo potpisao

Bivši član Arsenala novo pojačanje Budućnosti iz Banovića · Zvanično

Esmer Oštraković

Mladi fudbaler iz Engleske, Ismaila Diallo, danas je i zvanično predstavljen kao novo pojačanje federalnog prvoligaša, ekipe Budućnosti iz Banovića.

Diallo ima 21 godinu i kao slobodan igrač stigao je u ekipu iz Banovića, a prethodno ej nosio dres Santa Colome iz Andore.

Njegov novi klub ga je danas i zvanično predstavio kao novo pojačanje.

"Ismaila Diallo novi je igrač FK Budućnost Banovići

Dobrodošlicu u naš tim želimo mladom Englezu Ismaila Diallu, igraču koji je prošao omladinske selekcije Arsenala i Burnleya, a u naš tim dolazi iz UR Santa Coloma iz Andore.

Oglasi

Diallo ima 21 godinu, a igra na krilnoj poziciji te mu želimo mnogo uspjeha u zeleno-crnom dresu kao i ugodan boravak u našim Banovićima.

Welcome Diallo", stoji u objavi Budućnosti iz Banovića.

Ono što je zanimljivo, prije godinu dana bio je blizu potpisa za mostarski Velež. Boravio je na probi u Mostaru kod trenera Amara Osima, ali nije se dugo zadržao...

Budućnost je prošlu sezonu okončala na trećem mjestu na tabeli sa 50 bodova, a želi dobar rezultat napraviti i u sezoni koja slijedi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nekadašnji premijerligaš će tako petu sezonu uzastopno igrati u Prvoj ligi u kojoj je do sada proveo devet sezona, a posljednji nastup u Premijer ligi imao je 2011. godine.

U Budućnosti postoji niz talentovanih igrača, pa se s pravom u ovom timu nadaju da će u sezoni 2023/24 igrati važnu ulogu u drugom rangu bh. nogometa.

Top Komentari

Hasni
E bas je cudan put ovih fudbalera.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti