Santos, ipak, ne potpisuje za Bodo Glimt

Bez konačnog dogovora

Santos, ipak, ne potpisuje za Bodo Glimt

Adnan Beganović

Brazilski ofanzivni fudbaler, nekadašnji igrač Željezničara, Santos, karijeru ipak neće nastaviti u Bodo Glimtu. Do konačnog dogovora nije došlo, tako da još uvijek nije poznata njegova igračka sudbina.

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Santos Rodrigues Clarismario, ipak neće karijeru nastaviti u slavnom norveškom klubu Bodo Glimtu.

Prije dva dana norveški mediji su objavili da je Santos na korak do potpisa sa Bodo Glimtom i u tim momentima se činilo da je poznata njegova igračka sudbina.

Međutim, da u fudbalu nikada ništa nije sigurno govore i informacije koje dolaze danas iz Norveške. Novinari koji prate Bodo Glimt objavili su da do potpisa ugovora ipak neće doći iz još uvijek nepoznatih razloga.

Tako da je u prošloj sezoni jedan od najboljih igrača Premijer lige još uvijek bez kluba i biće zanimljivo pratiti kako će se stvari po tom pitanju razvijati.

U svakom slučaju, Santos je nakon što mu je istekao ugovor sa Željezničarem postao slobodan igrač i na svom stolu je imao nekoliko ponuda, od kojih je najkonkretnija bila ona iz mađarskog Debrecena.

Međutim, ista je odbijena, no bez obzira što nije došlo do konačnog dogovora sa Bodom, ljudi koji brinu o njegovoj karijeri su uvjereni da će uskoro imati novi klub.

Sjajni Brazilac je u prošloj sezoni za Plave s Grbavice odigrao 30 utakmica i pritom je postigao osam pogodaka kojima je dodao i četiri asistencije.

Sezonu prije je nosio dres Rudar Prijedora i tada ga je upoznala bosanskohercegovačka sporska javnost, a u Željezničaru je igrački eksplodirao i zbog svojih nastupa u plavom dresu skrenuo je pažnju na sebe.

Top Komentari

atomskimrav
Ovog vodaju ko Mujo đogu po mejdanu, a haman da je i gori od đoge, jer dok se svi oko njega ne ugrade nema ni potpisa.
2 0
user1675926959
Eto ga za 20 dana u Gabelu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi